Szavazó
Lezárt szavazások
 

 

Welcome

Igen, igen, jól látod. Te most éppen a divat világába csöppentél. Akár megszállott divatrajongó vagy, akár csak alapvető trükköket szeretnél elsajátítani itt a helyed. Kérj bátran személyre szabott tippeket, és hagyj nyomot a vendégkönyvben. És ami a legfontosabb, érezd jól magad :)

Nyitás: 2012. január 01.

Költözés: 2013.03.31. IDE

Fejléc: saját (PNG

Css: saját

Rekordlátogatottság: 202  (11.17.)

 
 

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ennyien vagytok
Indulás: 2012-01-01
 

 

 

 

 

 

 

 

Copfok kontyok lépésről lépésre

A hosszú és félhosszú haj verhetetlen előnye, hogy akár ezerféleképpen besütheted, feltűzheted, befonhatod, vagy kontyba fésülheted. Idén különösen divatosak a rafináltan megtekert, ide-oda tűzdelt és összefogott tincsek, ráadásul változatosabbá teheted velük a mindennapi hajviseleted. 

Fonott balerinakonty: tupírozd meg a hajad a fejtetődön, fogd össze hajgumival, majd válaszd szét a lófarkadat és készíts belőle két hajfonatot.

hajfonatokat ellentétes irányban tekerd körbe a hajgumin. Először az egyik végét tűzd meg, majd rögzítsd a másikat is. Ha mindkettőt körbetekerted a fejtetődön, a kiálló végeket fixáld hullámcsatokkal vagy hajtűkkel. Azután fújj rá egy kis lakkot, de ne vidd túlzásba.

Duplafonat: fésüld oldalra a hajad és válaszd ketté. Csinálj két hajfonatot, majd gumizd össze a végüket. A copfokat rögzítsd egymáshoz apró hullámcsatokkal úgy, hogy egy vastag fonatot alkossanak.

Konty, francia fonással: hajtsd előre a fejed, majd a tarkódtól a fejed búbjáig haladj végig a parkettafonással. Gumizd meg a végét, azután a homlokodtól is simítsd hátra a hajad, és az egészet fogd össze lófarokba. Csavarj egyet rajta, tupírral tömörítsd és tekerd körbe a fejtetődön.

Simítsd át a tincseket egy kis hajhabbal, és az egészet fésüld oldalra. Válaszd szét két vastag tincsre a hajad, csomózd össze őket, a végét pedig rögzítsdhajgumival. A gumit húzd fel egészen a csomó alá, és tupírozd meg a szálakat.

Két copfból is elkészítheted a fonott kontyot, de fültől-fülig haladva, franciafonással éppúgy kivitelezhető.

Így készíthetsz egyszerű hajfonatból csigatekercset a fejtetődre, vagy fonott kalácsot a tarkódra.

Rafinált, nőies lófarok: készíts egyenes választékot, majd a fejed búbjától tupírozd hátra a hajad. Válassz le két tincset előröl, tűzd meg hátul a tarkódon, azután hátul fogd össze az egészet lófarokba.

hajgumit kétféle módon is eltakarhatod, ha tökéletes lófarkat szeretnél: egyszerűen rátekerhetsz egy leválasztott tincset, vagy az elkülönített tincset befonhatod, és úgy tűzheted rá az összegumizott részre.

Balerinakonty: a fejtetődön fogd össze a hajad, majd a lófarok végét válaszd ketté és tekerd rá egy vastag hajgumira. Így ki tudod fordítani a csurkádat a gumi segítségével és megkapod a kívánt kontyot. Hajtűkkel rögzítsd a végeredményt.

Fonatkoszorú készítése lépésről-lépésre. A romantikusok szalagot is fonhatnak bele, a hippik tollakkal, gyöngyökkel díszíthetik.

 

 

 

SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - KATT!    *****    Új kinézet került Magyarorszég egyik legújabb REIGN-el foglalkozó honlapjára. KATT | KATT | KATT | KATT | ÚJ KINÉZET!    *****    egy 20 éves fiú blogja -egy 20 éves fiú blogja -egy 20 éves fiú blogja -egy 20 éves fiú blogja -egy 20 éves fiú blogja -    *****    Megy a KOMMENT maraton! Ne maradj le! Gyere, írj hozzászólásokat, beszélgess, érezd jól magad, és nyerj! :)    *****    MARILYN MANSON! A LEGTARTALMASABB MAGYAR RAJONGÓI OLDAL! KÉPEK, INTERJÚK, DALSZÖVEGEK, ELEMZÉSEK, VIDEÓK, ÉS MÉGTÖBB!    *****    GYERTEK A GPORTAL EGYETLEN AKTÍV JENNIFER LAWRENCE-EL FOGLALKOZÓ RAJONGÓI OLDALRA. AZ ÉHEZÕK VIADALA SZÍNÉSZNÕJE!    *****    Weboldalt szeretne? Weboldalt szeretne? Weboldalt szeretne? Weboldalt szeretne? Weboldalt szeretne? Weboldalt szeretne?    *****    Webfejlesztés Webfejlesztés Webfejlesztés Webfejlesztés Webfejlesztés Webfejlesztés Webfejlesztés Webfejlesztés    *****    Elektromos rovarriasztó - 990 Ft-ért - akarokegyilyet.hu    *****    Napi ajánlat, csak a mai nap éjfélig ! - 99 részes szerszám tároló - 9.990 Ft-ért - akarokegyilyet.hu    *****    Profitáljon többet: Minõségi honlapkészítés - Profitáljon többet: Minõségi honlapkészítés - PowerMarketing.hu    *****    Minõségi honlapot szeretne? Minõségi honlapot szeretne? Minõségi honlapot szeretne? Minõségi honlapot szeretne?    *****    >>>>HUNGÁRIA AUTÓMENTÕ NON-STOP AUTÓMENTÉS, Automentes M3, Pest megye, Autószerviz Budapest www.hungariaautomento.hu. LINKCSERE, BANNERCSERE. KATT IDE. >>>>    *****    A tenyeremben a hullócsillagok, mint hunyorító durcás kismadár*-eszmefuttatások egy gimnazista lány klaviatúrájából-KATT    *****    Vezeték nélküli fejhallgató - 2.490-ért - www.akarokegyilyet.hu    *****    MINDEN MÉRTÉKBEN MANCHESTER UNITED! GYERE ÉS NÉZZ BE!    *****    VANESSA HUDGENS! VANESSA HUDGENS! VANESSA HUDGENS! VANESSA HUDGENS! VANESSA HUDGENS! VANESSA HUDGENS! VANESSA HUDGENS!    *****    Szeretnél minden nap értesülni a legjobb akciókról? Lájkold az AkarokEgyIlyet.hu facebook oldalát!    *****    URBANFANTASY SZEREPJÁTÉK URBANFANTASY SZEREPJÁTÉK URBAN FANTASY SZEREPJÁTÉK    *****    REIGN-THE-SERIES.GP - Az uralkodónõ címû sorozat elsõ számú rajongói oldala! Napi frissek - REIGN HUNGARY ~ KATT ~ REIGN