Szavazó
Lezárt szavazások
 

 

Welcome

Igen, igen, jól látod. Te most éppen a divat világába csöppentél. Akár megszállott divatrajongó vagy, akár csak alapvető trükköket szeretnél elsajátítani itt a helyed. Kérj bátran személyre szabott tippeket, és hagyj nyomot a vendégkönyvben. És ami a legfontosabb, érezd jól magad :)

Nyitás: 2012. január 01.

Költözés: 2013.03.31. IDE

Fejléc: saját (PNG

Css: saját

Rekordlátogatottság: 202  (11.17.)

 
 

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ennyien vagytok
Indulás: 2012-01-01
 

 

 

 

 

 

 

 

Copfok kontyok lépésről lépésre

A hosszú és félhosszú haj verhetetlen előnye, hogy akár ezerféleképpen besütheted, feltűzheted, befonhatod, vagy kontyba fésülheted. Idén különösen divatosak a rafináltan megtekert, ide-oda tűzdelt és összefogott tincsek, ráadásul változatosabbá teheted velük a mindennapi hajviseleted. 

Fonott balerinakonty: tupírozd meg a hajad a fejtetődön, fogd össze hajgumival, majd válaszd szét a lófarkadat és készíts belőle két hajfonatot.

hajfonatokat ellentétes irányban tekerd körbe a hajgumin. Először az egyik végét tűzd meg, majd rögzítsd a másikat is. Ha mindkettőt körbetekerted a fejtetődön, a kiálló végeket fixáld hullámcsatokkal vagy hajtűkkel. Azután fújj rá egy kis lakkot, de ne vidd túlzásba.

Duplafonat: fésüld oldalra a hajad és válaszd ketté. Csinálj két hajfonatot, majd gumizd össze a végüket. A copfokat rögzítsd egymáshoz apró hullámcsatokkal úgy, hogy egy vastag fonatot alkossanak.

Konty, francia fonással: hajtsd előre a fejed, majd a tarkódtól a fejed búbjáig haladj végig a parkettafonással. Gumizd meg a végét, azután a homlokodtól is simítsd hátra a hajad, és az egészet fogd össze lófarokba. Csavarj egyet rajta, tupírral tömörítsd és tekerd körbe a fejtetődön.

Simítsd át a tincseket egy kis hajhabbal, és az egészet fésüld oldalra. Válaszd szét két vastag tincsre a hajad, csomózd össze őket, a végét pedig rögzítsdhajgumival. A gumit húzd fel egészen a csomó alá, és tupírozd meg a szálakat.

Két copfból is elkészítheted a fonott kontyot, de fültől-fülig haladva, franciafonással éppúgy kivitelezhető.

Így készíthetsz egyszerű hajfonatból csigatekercset a fejtetődre, vagy fonott kalácsot a tarkódra.

Rafinált, nőies lófarok: készíts egyenes választékot, majd a fejed búbjától tupírozd hátra a hajad. Válassz le két tincset előröl, tűzd meg hátul a tarkódon, azután hátul fogd össze az egészet lófarokba.

hajgumit kétféle módon is eltakarhatod, ha tökéletes lófarkat szeretnél: egyszerűen rátekerhetsz egy leválasztott tincset, vagy az elkülönített tincset befonhatod, és úgy tűzheted rá az összegumizott részre.

Balerinakonty: a fejtetődön fogd össze a hajad, majd a lófarok végét válaszd ketté és tekerd rá egy vastag hajgumira. Így ki tudod fordítani a csurkádat a gumi segítségével és megkapod a kívánt kontyot. Hajtűkkel rögzítsd a végeredményt.

Fonatkoszorú készítése lépésről-lépésre. A romantikusok szalagot is fonhatnak bele, a hippik tollakkal, gyöngyökkel díszíthetik.

 

 

 

*Októberi NYEREMÉNYJÁTÉK* "IDE MINDIG ÉRDEMES BENÉZNI!" Picur Mini ABC Nyitva:mindennap 5-21h-ig Bp. IV. Nádor u. 87    *****    Amanda Seyfried Fan - Amanda Seyfrid legnagyobb magyar rajongói oldala - Amanda Seyfried Fan - Amanda Seyfried Fan - ASF    *****    { BLOG } * álmomban mindig egészen enyém vagy.. *    *****    SAILOR MOON! Olvasd el a mangát, nézd meg a részeket, töltsd le a zenéket, ismerd meg NAOKO világát!    *****    Minõség, letöltés, segítség, társaság... Ez mind egy helyen fellelhetõ, itt a SimsLine oldalán.    *****    GYÓGYNÖVÉNY ISMERETI és SZÉPÍTÕSZER KÉSZÍTÕ TANFOLYAM gyógynövénygyûjtéstõl a parfümkészítésig EGYEDI TANÍT&Aa    *****    GYÓGYNÖVÉNY ISMERETI és SZÉPÍTÕSZER KÉSZÍTÕ TANFOLYAM gyógynövénygyûjtéstõl a parfümkészítésig EGYEDI TANÍT&Aa    *****    TAROT TANFOLYAMOK kezdõ és haladó * MESTER KÉPZÉS * Minden, ami Tarot * LEGJOBB TEMATIKA és TANÍTÁS!    *****    TAROT TANFOLYAMOK kezdõ és haladó * MESTER KÉPZÉS * Minden, ami Tarot * LEGJOBB TEMATIKA és TANÍTÁS!    *****    Casanova Ezoterikus Akadémia A SZERELEM MÁGIKUS ISKOLÁJA Párkapcsolati és szexual parapszichológus képzõ    *****    Casanova Ezoterikus Akadémia A SZERELEM MÁGIKUS ISKOLÁJA Párkapcsolati és szexual parapszichológus képzõ    *****    Casanova Ezoterikus Akadémia A SZERELEM MÁGIKUS ISKOLÁJA Párkapcsolati és szexual parapszichológus képzõ    *****    Versenyt indítottál a portálodon de nincsenek jelentkezõk? Regisztrálj, küldd be és népszerûsítsd versenyedet!    *****    *Egy portál, melyben saját mûveket és blogot találsz egyben. - *ESZTII BLOGJA* >> KATT ÉS LÁSS CSODÁT TE IS! :)    *****    Gyere és látogass el Magyarország egyetlen aktív Darren Criss rajongói oldalára! Glee hírek, képek és videók. Nézz be!    *****    Magyarország egyetlen aktív Adelaide Kane rajongói oldalai! A legfrissebb hírek az ausztrál színésznõrõl, csak itt. :)    *****    SZEPTEMBERI NYEREMÉNYJÁTÉK "IDE MINDIG ÉRDEMES BENÉZNI!" Picur Mini ABC Nyitva:mindennap 5-21h-ig Bp. IV. Nádor u. 87    *****    REIGN-THE-SERIES.GP - Az uralkodónõ címû sorozat elsõ számú rajongói oldala! Napi frissek - REIGN HUNGARY ~ KATT ~ REIGN    *****    Gyere Mo. egyetlen Revenge(Bosszú) rajongói oldalára, ahol egy remek maraton vár rád , remek nyereményekkel!Ne maradj le    *****    MECHI LAMBRE -- a VIOLETTA Ludmila-ja -- MECHI LAMBRE -- a VIOLETTA Ludmila-ja -- MECHI LAMBRE -- a VIOLETTA Ludmila-ja